Oppgjørsalternativer for bedriftskunder

Oppgjørsalternativer varierer avhengig av hvilke eksakte krav du har. Du kan imidlertid være sikker på at alle våre oppgjørsalternativer er sikre og betimelige, og at de bruker enten SEPA (Single Euro Payments Area) eller SWIFT (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication).

SEPA

SEPA er et tiltak som den europeiske banknæringen står bak, og som gjør alle elektroniske betalinger i euro like lette å behandle som betalinger i egen valuta

SWIFT

SWIFT er verdens største globale betalingsnettverk. Det er en sikker og pålitelig løsning for å sette opp betalingsmaler for leverandører, samt å samle inn transaksjonsinformasjon fra banker over hele verden.

Prisvinnende oppgjørsalternativer

Vi er 100 % forpliktet til å sørge for at dine oppgjør skjer på en betimelig, sikker og sømløs måte. Våre internasjonale betalinger er så effektive at vi har fått prisen "Deutsche Bank Straight Through Processing Award" i fem år på rad.

Transaksjoner samme dag

Transaksjoner på samme dag er tilgjengelig gjennom de raskeste og tryggeste kanalene som finnes.

Internasjonale betalingsoverføringer

Elektroniske betalingsoverføringer, drevet av SWIFT-systemet, er en rask og sikker betalingsmetode.

Innkommende og utgående betalingsoverføring

Vi kan også konvertere midler fra dine valutasaldoer til hjemmevalutaen, eller motta betalinger direkte fra utenlandske kunder per betalingsoverføring.

Banksjekker og betalingsoverføringer

Banksjekker og betalingsoverføringer kan mottas og konverteres for deg mye raskere gjennom vårt system enn gjennom de fleste banker. Dessuten tilbyr vi en tilleggsfordel – når du mottar penger i utenlandsk valuta, behøver du ikke konvertere dem umiddelbart, ettersom vi kan la dem stå på konto i valuta inntil du er klar til å konvertere pengene.

Veksling av utenlandske banksjekker

Når utenlandske kunder betaler deg med sjekk i utenlandsk valuta, mottar vi pengene og veksler dem raskere enn en bank.

Handelstjenester med valutakryss

Med våre forskjellige valutakrysstjenester er det ikke nødvendig å først veksle penger som sendes via betalingsoverføring til hjemlandsvalutaen. Eksempel: En sveitsisk kunde mottar kanadiske dollar fra en kunde og vil ha pengene overført til en gitt euro-konto i stedet for en konto pålydende sveitsiske franc. AFEX kan motta kanadiske dollar og overføre euro direkte til kundens euro-konto uten å måtte veksle til sveitsiske franc først.

Ta kontakt

Hvis du kunne tenke deg å diskutere oppgjørsalternativer med vårt team, er det bare å ta kontakt.

Åpne en konto

Åpne en konto

Gratis risikostyringskonsultasjon

Gratis risikostyringskonsultasjon

Be om å bli ringt tilbake

Be om å bli ringt tilbake