Valutaverktøy

Du bør ta deg tid til lå se på utvalget av valutaverktøy som vi har laget for å hjelpe deg styre dine valutabehov på en mer effektiv måte.

Du må ha den nyeste versjonen av Java installert for å kunne bruke disse ressursene. Du kan laste ned en gratis versjon her.

Valutadiagrammer

Med våre potente valutadiagrammer med valutakryss som du velger selv, får du levende og historiske markedsdata, -bevegelser og -informasjon. Du kan også legge over mer enn 40 forskjellige finansielle undersøkelser på hvert diagram.

Sanntids interbankvalutakurser

Denne strømmen med interbankkurser oppdateres hvert 2 sekund og du kan bruke den til å holde deg orientert om valutakursbevegelser for hundrevis av valutakryss.

Økonomisk kalender

Hold rede på alle kommende viktige hendelser og økonomiske indikatorer, blant annet rapporter, prognoser og faktiske resultater fra hele verden, med vår interaktive kalender i sanntid.

Sanntids valutanyheter

Hold deg oppdatert med de ferskeste valutanyhetene fra valutamarkeder over hele verden.

Avansert diagramstasjon

Du kan bygge ditt eget dashbord med over 100 større valutakryss i et arbeidsrom som kan tilpasses helt til dine behov. Du har øyeblikkelig tilgang til sanntidsstrømming samt historiske data og et stort antall andre alternativer, som gir deg fullstendig kontroll over utarbeidelse av valutadiagrammer og -analyser.

Ta kontakt

Hvis du kunne tenke deg å diskutere dine valutabehov med vårt team, er det bare å ta kontakt.