menu
AFEX Direct Login
Logg inn på
|
|
Ring oss på 800 24 662
SMB-løsninger | afex.com
Hjem > SMB

SMB-løsninger

Våre risikostyrings- og valutabetalingsløsninger for små og mellomstore bedrifter (SMB) er perfekt egnet for bittesmå, små og mellomstore bedrifter som ønsker å styre sin eksponering mot valutasvingninger.

 

Vi behandler betalinger hver eneste dag, hele døgnet og over hele verden, i over 200 land for mer enn 25 000 kunder i nær sagt alle bransjer. I dagens volatile valutamarked, er det livsviktig at alle bittesmå, små og mellomstore bedrifter som er eksponert mot valutasvingninger, har verktøyene og kunnskapen til å styre sin eksponering.

 

Våre SMB-orienterte løsninger omfatter:

 

Risikostyring

 

Valutabetalinger

 

Ta kontakt

Hvis du kunne tenke deg å diskutere dine behov med hensyn til valuta og internasjonale betalinger med vårt team, er det bare å ta kontakt.

 

facebook
twitter
linkedin
youtube
Associated Foreign Exchange Ltd. Registrert i England og Wales (registreringsnr. 4848033) Forretningskontor: 40 Strand, London, WC2N 5RW, Storbritannia. Autorisert av det britiske finanstilsynet (Financial Conduct Authority) i henhold til de britiske forskriftene om betalingstjenester (Payment Service Regulations) av 2009 for levering av betalingstjenester (referansenr. 502593), og autorisert til å levere produkter og tjenester i Norge på tvers av landegrenser. Registrert MSB hos de britiske skattemyndighetene (H M Revenue & Customs) (registreringsnr. 12159000).