menu
AFEX Direct Login
Logga in på
|
|
Ring oss på  020 470050
Hem > Om oss > Säkra tillgångar

Säkra tillgångar

Vi har att erbjudit kunder trygga och säkra sätt att hantera globala betalningar sedan 1979. Vi använder marknadens mest avancerade krypterings- och säkerhetstekniker för att säkerställa att alla våra interna och online-system är ogenomträngliga.

 

AFEX regleras i lag

Som ett finansiellt institut är AFEX skyldiga enligt lag att bedriva verksamheten på ett sätt som överensstämmer med sina kunders intressen och i enlighet med alla nationella bestämmelser som styr valutaföretag och betalningsförmedlare. Vi är dedikerade till att verka på ett säkert och sunt sätt och i enlighet med de högsta juridiska och etiska normerna. För att säkerställa den säkerheten, har vi etablerat strikta normer för efterlevnad av reglerna i de jurisdiktioner där vi är verksamma.

 

I USA är AFEX föremål för Bank Secrecy Act i dess ändrade lydelse enligt USA Patriot Act. Vi är registrerade hos FinCEN och regleras av IRS, förutom att vara licensierade och reglerade av flera statliga bankkommissioner i USA, inklusive New York State Banking Department och California Department of Financial Institutions, två av de mest stränga tillsynsmyndigheterna i vår bransch. Vi placerar multimiljondollarobligationer som ett tecken på vår ekonomiska trygghet.

 

I Storbritannien är AFEX auktoriserat och reglerat av Financial Conduct Authority (FCA) enligt Payment Service Regulations 2009 för tillhandahållande av betaltjänster.

 

I Schweiz regleras vi av den självreglerande organisationen VQF. VQF innehar funktionen av en officiell FINMA-erkänd självreglerande organisation (SRO) i enlighet med Anti-Money Laundering Act (AMLA) (penningtvättlagen).

 

I Australien är AFEX licensierade och reglerade av ASIC och AUSTRAC.

 

Vi följer alla EU- och lokala föreskrifter, inklusive European Markets in Financial Instruments Directive (MiFID)

 

Våra lagstadgade skyldigheter kräver att AFEX segregerar kunders tillgångar som ett led i att skydda arrangemangen i den osannolika händelsen av likvidation.

 

Vi arbetar med de mest respekterade institutionella bankerna i världen

Vi upprätthåller bankkonton hos några av de mest respekterade institutionella bankerna i världen, bland annat Deutsche Bank och Bank of America, där kunderna gör insättningar och betalningar. Vi tar säkerhet på största allvar och gör affärer på ett sätt som överensstämmer med våra kunders och partners intresse.

 

Hör av dig

Kontakta oss om du vill diskutera dina globala betalnings- och valutabehov med vårt team.

 

Vad händer härnäst?

facebook
twitter
linkedin
youtube
Associated Foreign Exchange Ltd är registrerat i England och Wales (registreringsnr 4848033) Registrerat kontor: 40 Strand, London, WC2N 5RW, Storbritannien. Företaget är auktoriserat av Financial Conduct Authority enligt Payment Service Regulations 2009 för tillhandahållande av betaltjänster (referensnr 502593) och har tillstånd att tillhandahålla sina produkter och tjänster i Sverige på ett gränsöverskridande sätt. Registrerat MSB hos HM Revenue & Customs (registrerat nr 12159000).