Kundklagomål

På AFEX gör vi allt vi kan för att se till att våra kunder får bästa möjliga service.  Vi erkänner dock att detta inte alltid är fallet.  När det händer ber vi alltid att du berättar det för oss så att vi kan åtgärda det.

  • Vad ska du göra om du vill göra ett klagomål?

Vi har formella klagomålshanteringsrutiner för att se till att alla klagomål hanteras på ett sätt som är rättvist, konsekvent och sker i rätt tid.

  • Vem ska du kontakta om du vill göra ett klagomål?

Associated Foreign Exchange Limited, Filial i Sverige

Compliance Department

Östermalmstorg 1

114 42 Stockholm 

 

E-postadress: complaints.eu@afex.com

Telefon: +44 (0)207 004 3939

Vi kommer alltid att försöka lösa ditt problem före slutet av nästa arbetsdag. Om detta inte är möjligt kommer vi att skicka en skriftlig bekräftelse inom fem arbetsdagar.  Denna beskriver vår förståelse för de problem som du har tagit upp och kommer att innehålla namn och kontaktuppgifter till den person som handlägger klagomålet.  Vi strävar efter att lösa de flesta klagomål inom tjugo arbetsdagar.  Om vi inte har lyckats med detta, kommer vi att kontakta dig regelbundet för att hålla dig uppdaterad om utvecklingen.

Så snart vi har etablerat alla fakta och avslutat vår utredning kommer vi att ge dig ett slutligt svar som kommer att innehålla våra fynd och förklara vår slutliga ståndpunkt.  Vårt sista svar kommer också att innehålla, i tillämpliga fall, uppgifter om din rätt att kontakta Financial Ombudsman Service och deras broschyr, om du fortfarande är missnöjd med vår utredning eller resultatet av ditt klagomål.

Om ditt klagomål fortfarande är olöst efter åtta veckor, kommer vi att skriva till dig för att förklara varför vi inte har kunnat ge dig ett slutligt svar och även indikera när vi ska kunna göra det.  Vi kommer också att ge dig råd om att du kan ha rätt att ta ditt klagomål vidare, med förbehåll för lämplighet, till Financial Ombudsman Service. 

Om du bestämmer dig för att be att Financial Ombudsman Service granskar ditt klagomål, måste du göra det inom sex månader från dagen för vårt sista svarsbrev.  Deras kontaktuppgifter framgår nedan:

Telefon: 0800 023 4567 (eller +44 20 7964 0500 om du ringer från utanför Storbritannien)

E-post:complaint.info @ finansiella-ombudsman.org.uk  

Financial Ombudsman Service

South Quay Plaza

183 Marsh Wall 

London, E14 9SR

Storbritannien

Uppgifter om typen av klagomål som är berättigade att betaktas av Financial Ombudsman Service finns på deras webbplats www.financial-ombudsman.org.uk.