Så här fungerar det för små och medelstora företag

Om du har ett omedelbart behov av att göra en valutatransaktion, till exempel om du har en faktura från en utländsk leverantör som behöver betalas, kan du kontakta oss så svarar vi omedelbart.

  1. Öppna ditt konto – det är kostar inget och medför inget köptvång

Du gör det snabbt och enkelt på nätet, men om du föredrar att samtala med en kontoansvarig först kan du kontakta oss.

  1. Tala med din valutaspecialist för att förstå vad som är bäst för dig

Din dedikerade kontoansvarige ringer dig för att diskutera dina behov. De ser till att du förstår hur allt fungerar och förklarar de olika alternativ som finns för dig.

  1. Mottagarens uppgifter – dit du vill att vi skickar dina pengar

Du behöver meddela oss vart du vill att dina pengar ska skickas. Vi talar om exakt vilka uppgifter du behöver ge oss så att din betalning kommer fram så fort som möjligt.

  1. Boka in en affär – få den bästa kursen för dig

När du är redo att boka in din affär behöver du bara tala direkt med din kontoansvarige. Du kan boka in din affär via telefon eller email. När du har bokat in din affär kommer du att få en bekräftelse med e-post med uppgifter om valutakurs, valutabelopp och överföringsdatum.

  1. Skicka pengarna till oss

Vi kommer att ge dig våra kontouppgifter. Se till att dina pengar kommer fram innan eller samma dag som de ska skickas ut till mottagare.

Vill du hellre tala med någon?

Om du funderar på att arbeta med ett av de mest betrodda riskhanteringsteamen i världen kan du kontakta dem för en inledande diskussion.

Vad är nästa steg?